Căutare

România-Bucureşti: Servicii de curăţare a birourilor

Acordarea Contractului

Informaţii generale

   BUCUREŞTI
   Aprilie 10, 2019
   Română
   Altele

Textul original

Oficiul Național al Registrului Comerțului
14942091
Str. Unirii nr. 74
Bucureşti
030837
Valentin Vladu
+40 213160809
valentin.vladu@onrc.ro
+40 213160808
www.onrc.ro
www.e-licitatie.ro
Servicii de curățare a birourilor pentru ONRC și oficiile registrului comertului de pe lângă tribunalele teritoriale
2018_L4
Obiectul acordului-cadru îl reprezinta servicii de curatare a birourilor pentru ONRC si oficiile registrului comertului de pe langa tribunalele teritoriale situate in resedintele de judet. Termenul limita pana la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 15 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate de catre operatorii economici interesati in termenul prevazut in anuntul de participare, autoritatea contractanta va raspunde acestor solicitari in a 10-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
984091.70
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Arad
2
ORCT Arad
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Arad. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 9174.43 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Buzau
9
ORCT Buzau
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Buzau. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11188.72 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dolj
16
ORCT Dolj
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Dolj. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11458.67 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara
21
ORCT Hunedoara
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Hunedoara. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11205.38 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Harghita
20
ORCT Harghita
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Harghita. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10855.45 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului - Sediul central
40
ONRC
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului - Sediul central. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 46565.24 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
11
ORCT Calarasi
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Calarasi. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10612.16 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
36
ORCT Tulcea
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Tulcea. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10872.11 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ialomita
22
ORCT Ialomita
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Ialomita. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10712.14 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Ilfov
24
ORCT Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Ilfov
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Ilfov. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 96596.63 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Gorj
19
ORCT Gorj
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Gorj. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11172.06 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dambovita
15
ORCT Dambovita
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Dambovita. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11088.74 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
37
ORCT Vaslui
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Vaslui. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10628.83 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Olt
28
ORCT Olt
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Olt. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10605.50 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova
29
ORCT Prahova
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Prahova. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 22060.84 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Caras Severin
10
ORCT Caras Severin
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Caras Severin. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10538.84 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor
5
ORCT Bihor
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Bihor. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11505.33 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Salaj
31
ORCT Salaj
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Salaj. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10678.82 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Neamt
27
ORCT Neamt
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Neamt. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11138.73 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Botosani
7
ORCT Botosani
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Botosani. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10972.10 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vrancea
39
ORCT Vrancea
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Vrancea. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10835.45 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mehedinti
25
ORCT Mehedinti
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Mehedinti. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10672.15 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu
32
ORCT Sibiu
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Sibiu. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10805.46 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Iasi
23
ORCT Iasi
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Iasi. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11738.62 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teleorman
34
ORCT Teleorman
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Teleorman. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10855.45 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Suceava
33
ORCT Suceava
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Suceava. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11022.09 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
26
ORCT Mures
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Mures. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11422.01 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis
35
ORCT Timis
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Timis. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 16887.65 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
8
ORCT Braila
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Braila. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10872.11 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Satu Mare
30
ORCT Satu Mare
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Satu Mare. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10555.51 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
38
ORCT Valcea
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Valcea. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10738.81 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
1
ORCT Alba
Curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Alba. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 8881.16 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj+arhiva+birourile teritoriale Dej si Turda
12
ORCT Cluj+arhiva+birourile teritoriale Dej si Turda
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Cluj+arhiva+birourile teritoriale Dej si Turda. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 19464.45 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Galati
17
ORCT Galati
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Galati. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11158.73 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Covasna
14
ORCT Covasna
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Covasna. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10645.49 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud
6
ORCT Bistrita Nasaud
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Bistrita Nasaud. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10938.77 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bacau
4
ORCT Bacau
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Bacau. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10862.12 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Arges
3
ORCT Arges
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Arges. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 11555.32 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta
13
ORCT Constanta
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Constanta.Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 18414.65 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Giurgiu
18
ORCT Giurgiu
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Giurgiu. Cantitate maxima estimata acord-cadru: servicii de curatenie 24 luni. Cantitate minima estimata acord-cadru: servicii de curatenie, 12 luni.
Cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent: servicii de curatenie 6 luni, valoarea estimata cel mai mare contract subsecvent: 10595.50 RON, fara TVA, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent: servicii de curatenie 1 luna.
186320
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2019-03-22
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2292.25
2292.25
186244
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2019-03-22
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
2091.73
2091.73
186274
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2019-03-22
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2210.49
2210.49
170390
14
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Covasna
2019-03-15
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
9036.11
9036.11
186283
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2019-03-22
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2242
2242
170368
18
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Giurgiu
2019-03-15
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
86830.17
86830.17
105216
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2019-02-15
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2242
2242
517397
4
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bacau
2018-09-27
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
14257.64
14257.64
31252
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2019-01-16
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2162.41
2162.41
97620
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2019-02-12
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
2091.73
2091.73
21387
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2019-01-11
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
9036.11
9036.11
21414
24
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Ilfov
2019-01-11
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
86830.17
86830.17
47871
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2019-01-22
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2292.25
2292.25
105247
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2019-02-15
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2292.25
2292.25
105146
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2019-02-15
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2162.41
2162.41
658758
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2018-11-29
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
8360.37
8360.37
21422
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2019-01-11
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2123.49
2123.49
96903
18
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Giurgiu
2019-02-12
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
86830.17
86830.17
105989
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2019-02-15
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2210.49
2210.49
105142
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2019-02-15
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
15310.38
15310.38
31263
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2019-01-16
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
2091.73
2091.73
21382
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2019-01-11
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2242
2242
96949
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2019-02-12
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
9036.11
9036.11
482527
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2018-09-12
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
1456.61
1456.61
586925
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2018-10-30
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2118.70
2118.70
513061
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2018-09-26
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2067
2067
429618
20
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Harghita
2018-08-08
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
119360.42
119360.42
513160
21
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara
2018-09-26
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
80567.99
80567.99
437948
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2018-08-14
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2985.64
2985.64
482509
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2018-09-12
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
5747.75
5747.75
513218
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2018-09-26
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
1930
1930
513187
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2018-09-26
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2028.49
2028.49
513131
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2018-09-26
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
8360.37
8360.37
513152
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2018-09-26
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2118.70
2118.70
688385
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2018-12-13
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2123.49
2123.49
31387
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2019-01-16
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
15310.38
15310.38
658769
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2018-11-29
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2118.70
2118.70
688149
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2018-12-13
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
2091.73
2091.73
658780
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2018-11-29
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2012.02
2012.02
704358
2
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Arad
2018-12-20
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
86830.17
86830.17
688100
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2018-12-13
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2242
2242
704337
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2018-12-20
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
9036.11
9036.11
704387
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2018-12-20
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2162.41
2162.41
658819
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2018-11-29
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
1930
1930
712457
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2018-12-28
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
2118.70
2118.70
658970
39
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vrancea
2018-11-29
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
14257.64
14257.64
658742
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2018-11-29
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2028.49
2028.49
658911
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2018-11-29
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2067
2067
704372
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2018-12-20
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
15310.38
15310.38
658955
2
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Arad
2018-11-29
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
80567.99
80567.99
586934
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2018-10-30
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
2067
2067
578598
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2018-10-25
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
2028.48
2028.48
578594
10
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Caras Severin
2018-10-25
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
80567.99
80567.99
578570
38
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea
2018-10-25
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
8360.37
8360.37
578587
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2018-10-25
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
1930
1930
578612
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2018-10-25
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
14257.64
14257.64
578605
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2018-10-25
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2012.02
2012.02
482544
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2018-09-12
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
1383.26
1383.26
482535
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2018-09-12
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
48288.48
48288.48
48288.48
482519
37
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vaslui
2018-09-12
2
2
Sales Door
31836384
Strada VITAN BIRZESTI, Nr. 11C, Sector: 4
Bucuresti
565656
+40 743142386
office.salesdoor@gmail.com
+40 213673487
50848.80
50848.80
50848.80
482502
33
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Suceava
2018-09-12
11
11
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
200648.88
200648.65
200648.65
482485
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2018-09-12
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
48683.76
48683.76
48683.76
429616
19
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Gorj
2018-08-08
58
58
S.C. CRISTEM SERV S.R.L.
RO 15938420
Strada Vulturilor, Nr. 43, Sector: 3
Bucuresti
030852
+40 213200471
office@cristemcleaning.ro, cristinamitrofan@yahoo.com
+40 213200473
www.cristemcleaning.ro
1933631.76
1933628.34
1933628.34
437336
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2018-08-14
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
342183.36
342183.36
342183.36
437868
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2018-08-14
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
46320
46320
46320
437927
1
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba
2018-08-14
3
3
ALFA&OMEGA GROUP S.R.L.
RO 22675017
Strada Crizantemelor, Nr. 10
Alba Iulia
510215
+40 358105133
office@alfaomegagrup.ro
+40 358105133
www.alfaomegagrup.ro
49608
49608
49608
517382
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2018-09-27
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2012.02
2012.02
437955
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2018-08-14
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
20594.44
20594.44
482494
8
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Braila
2018-09-12
5
5
CONFIDENT SERV S.R.L.
RO 14590580
Strada Micşunelelor, Nr. 4
Braila
810206
+40 744606838
sorinmirce@gmail.com
+40 239610616
www.curatenie-confident-braila.9net.ro
1394.59
1394.59
437941
26
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures
2018-08-14
4
4
ACIS INVEST S.R.L.
RO 10367102
Strada Tisei, Nr. 20
Targu Mures
540251
+40 265314600
acis1998@gmail.com
+40 265314600
2787.76
2787.76
186211
36
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Tulcea
2019-03-22
18
18
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
15310.38
15310.38
186225
11
Prestarea serviciilor de curatenie a sediului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi
2019-03-22
5
5
TERRA CLEAN SERVICE S.R.L.
24385672
Strada OVIDIU, Nr. 218
Malcoci
8800
+40 743043158
tcsrom@gmail.com
+40 372870310
www.terracleanservice.ro
2162.41
2162.41
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
București
030084
+40 213104641
office@cnsc.ro
+40 213104642 / +40 218900745
http://www.cnsc.ro
Direcția Contencios a Oficiului Național al Registrului Comerțului
Bulevardul Unirii nr. 74, bl. J3b
București
030837
+40 213160809
onrc@onrc.ro
+40 213137434
www.onrc.ro
2019-04-08
Opţiuni de abonament

De bază

Complet

Corporate

$550 / an

$1000/an

Preț la cerere

Cumpăra Cumpăra Contactaţi-ne!
Va rugam sa retineti ca acest anunt este doar pentru informarea dv.
Facem toate eforturile pentru a avea cele mai complete si actuale informatii pe acest website, dar nu putem garanta ca toate informatiile oferite sunt corecte.
Daca aveti sugestii pentru actualizari/corectii pentru acest anunt, va rugam sa ne informati.