Căutare

România-Constanța: Diverse servicii de dezvoltare de software şi sisteme informatice

Acordarea Contractului

Informaţii generale

   CONSTANȚA
   Mar 8, 2019
   Română
   Altele

Textul original

Autoritatea Navală Română
11055818
Incinta Port Constanța nr. 1, etaj 9, camera 91
Constanța
Raluca Alina Musat
+40 372419810
rmusat@rna.ro
+40 241616229
www.portalrna.ro
www.e-licitatie.ro
Siguranța navigației
Sistem integrat pentru inspecția navelor
DANRISS
Autoritatea contractanta intentioneaza sa achizitioneze un Sistem Integrat pentru Inspectia Navelor in cadrul proiectului „Dezvoltarea unei baze de date comune si a unui cadrul legal comun pentru inspectii la nave pe sectorul comun bulgaro-roman al Dunarii, cu interfata in sistemul RIS national” | „Development of a common database and legal framework for ships inspections for the common Bulgarian-Romanian stretch of the Danube river with interface to the national River Information Service (RIS), cod proiect 16.5.2.014 — DANRiSS, finantat in cadrul programului INTERREG V-A, Cooperare Regionala Transfrontaliera Romania-Bulgaria. Sistemul Integrat pentru Inspectia Navelor este un instrument de lucru necesar in coordonarea, executarea si documentarea activitatilor legate de inspectia navelor pe cursul comun al fluviului Dunare, activitati care includ coordonarea traficului, asigurarea securitatii traficului, inspectia navelor, precum si respectarea cadrului de reglementari. Sistemul presupune atat achizitionarea de servicii de dezvoltare software (inclusiv instalarea, configurarea, testarea si integrarea platformei, precum si instruirea utilizatorilor), cat si infrastructura hardware, inclusiv software de baza, sistem de videoconferinta si echipamente de birou, necesare functionarii sistemului in conditii optime si in conformitate cu prevederile proiectului.
456200.00
Sediul ANR.
Autoritatea contractanta intentioneaza sa achizitioneze un Sistem Integrat pentru Inspectia Navelor in cadrul proiectului „Dezvoltarea unei baze de date comune si a unui cadrul legal comun pentru inspectii la nave pe sectorul comun bulgaro-roman al Dunarii, cu interfata in sistemul RIS national” | „Development of a common database and legal framework for ships inspections for the common Bulgarian-Romanian stretch of the Danube river with interface to the national River Information Service (RIS), cod proiect 16.5.2.014 — DANRiSS, finantat in cadrul programului INTERREG V-A, Cooperare Regionala Transfrontaliera Romania-Bulgaria. Sistemul Integrat pentru Inspectia Navelor este un instrument de lucru necesar in coordonarea, executarea si documentarea activitatilor legate de inspectia navelor pe cursul comun al fluviului Dunare, activitati care includ coordonarea traficului, asigurarea securitatii traficului, inspectia navelor, precum si respectarea cadrului de reglementari. Sistemul presupune atat achizitionarea de servicii de dezvoltare software (inclusiv instalarea, configurarea, testarea si integrarea platformei, precum si instruirea utilizatorilor), cat si infrastructura hardware, inclusiv software de baza, sistem de videoconferinta si echipamente de birou, necesare functionarii sistemului in conditii optime si in conformitate cu prevederile proiectului. Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatii suplimentare in a 10-a zi dinainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15.
Experienta similara a expertilor propusi
24
Propunerea tehnica — demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si o planificare adecvata a resurselor umane si a activitatilor
36
40
Programul este finantat in cadrul Programului INTERREG V-A, Romania-Bulbgaria astfel: SURESE DE FINANTARE: Fonduri europene –(FEDR) 85 %,cof. bugetul de stat 13 %,fonduri ANR 2 %.
2018/S 060-133743
115016
Sistem integrat pentru inspecția navelor
2018-11-13
3
3
Mira Telecom S.A.
Str. Dna Ghica nr. 12, bl. 1, sc. 3, et. 7, ap. 87, sector 2
București
+40 3518547
licitatii@miratelecom.ro
494639.33
456200.00
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
București
023596
Termenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevazute la Legea 101/2016.
Biroul Juridic și Contencios ANR
Incinta port Constanța nr. 1, clădire ANR, etaj IX
Constanța
2019-03-06
Opţiuni de abonament

De bază

Complet

Corporate

$550 / an

$1000/an

Preț la cerere

Cumpăra Cumpăra Contactaţi-ne!
Va rugam sa retineti ca acest anunt este doar pentru informarea dv.
Facem toate eforturile pentru a avea cele mai complete si actuale informatii pe acest website, dar nu putem garanta ca toate informatiile oferite sunt corecte.
Daca aveti sugestii pentru actualizari/corectii pentru acest anunt, va rugam sa ne informati.