Căutare

România-Timișoara: Servicii poştale de distribuire a corespondenţei

Anunţ Preliminar de Licitaţie

Informaţii generale

   TIMIȘOARA
   Mar 8, 2019
   Română
   Altele

Textul original

Municipiul Timișoara
14756536
Bulevardul C. D. Loga nr. 1
Timișoara
300030
Serviciul Achiziții Publice — Jurist Micorici Emilia
+40 256408367
achizitiipublice@primariatm.ro
www.primariatm.ro
www.primariatm.ro
„Servicii poştale constând în preluarea, prelucrarea, transportul şi livrarea la destinatari a corespondenţei Primăriei Municipiului Timişoara”
14756536_2019_PAAPD1051591
In baza acordului-cadru si a contractelor subsecvente vor fi prestate „Servicii poştale constând în preluarea, prelucrarea, transportul şi livrarea la destinatari a corespondenţei Primăriei Municipiului Timişoara”, în conformitate cu cerintele impuse in caietul de sarcini.
514004
Pe raza Municipiului Timisoara, la nivel national/international, dupa caz.
In baza acordului-cadru care se va derula pe o perioada de 4 ani si a contractelor subsecvente aferente, vor fi prestate „Servicii poştale constând în preluarea, prelucrarea, transportul şi livrarea la destinatari a corespondenţei Primăriei Municipiului Timişoara”, în conformitate cu cerintele impuse in caietul de sarcini.
Procedura aplicata: procedura simplificata; criteriul de atribuire: pretul cel mai scazut. Documentatia necesara in vederea intocmirii si prezentarii ofertelor, va fi postata in SEAP, atasata anuntului de participare simplificat.
2019-03-18
In baza acordului-cadru, vor fi incheiate 4 contracte subsecvente anuale sau in functie de necesitatile achizitorului si de fondurile alocate acestei destinatii.
2019-03-05
Opţiuni de abonament

De bază

Complet

Corporate

$550 / an

$1000/an

Preț la cerere

Cumpăra Cumpăra Contactaţi-ne!
Va rugam sa retineti ca acest anunt este doar pentru informarea dv.
Facem toate eforturile pentru a avea cele mai complete si actuale informatii pe acest website, dar nu putem garanta ca toate informatiile oferite sunt corecte.
Daca aveti sugestii pentru actualizari/corectii pentru acest anunt, va rugam sa ne informati.